Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonmörker

Solen stiger sent
Kämpar sig över kanten
Tiden felställd är




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-17 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hösten och mörkret tynger oss....
2017-09-17

  Öknens Ros VIP
Fin haiku om tid. Själv föredrar jag normaltid.
2017-09-17

    Sylvia_Ge
Fint! Tycker om bilden och twisten i sista raden (den omkastade ordföljden som motsvarar innehållet)
2017-09-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Ur led är tiden”!
Men finns någon eller några som ska vrida den rätt igen?

2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén