Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URSÄKTA!


I redaktion poeter.se....
Vilken en plats gick jag till
Min stad har aldrig namn!
Mörket dyker i min stad
Ingen namn o adress för jag
Kurdistan o Fagersta samma sak
Vilken fy rann på mig
Fagersta har aldrig i redaktion poeter.se listor
Och Kurdistan har ingen på karta
Vilken krake är jag!
Kära i redaktion!
Kan de ge mig för min stadsnamn?!
Och säga mig, URSÄKTA!
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 534 gånger
Publicerad 2017-09-17 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro