Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av guld. Guld av snö

Vilda demoners hemlängtan vid palmernas förtrollande skönhet.
Och du, du blickar bort över horisonten. Där skuggor kastas över frostiga diamanter.
Du blundar och minns den sommar som försvann.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-17 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint skrivet !
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP