Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förhålla sig

det är att förhålla sig
som gäller
att förhålla sig till det som är
som gäller
att förhålla sig till födsel liv och död
som gäller
till flyktingar till främlingsfientlighet
till egoism till krig
till mäns våld
till hat
till framtiden
det är det
som gäller
egentligen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP