Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud, min sanddynan håller mig flytande.


Böner från Stockholm

Böner från Stockholm
Världen håller på att rämna i sömmarna
skrämmande och hemsk för dem som bor där
Mexiko hade en förödande jordbävning,
nu kommer California ha en jordbävning.
orkaner, tromber, cykloner
trumpeter förutse slutet på en värld full av synder




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-20 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP