Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack så mycket!


 Gud skriver om kontinenterna i virvelvindar krossa allt omkring i hoppet att människan i nöd blir solidarisk och medveten att det finns bara en jord i arv avsett för att leva i fred.
Men vad gör människan, bara konkurera Gud skapelser?
Mvh Diana.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP