Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sätta tro till något, exempelvis egnas och andras existens. Det väl i alla fall, en sorts 'god tro'?


Något litet om sedan (tro)




Det intressanta med bortovaro
är om någon ens märker att en är borta.

Skulle jag märka om du var det?
Att det skulle märkas om jag var det?

Jag känner mig 'borta' redan nu,
trots att jag nog finns fortfarande.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 13:30



Bookmark and Share


  ULJO
Så är det nog för oss alla då och då
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP