Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


FÖNSTER ÖPPET MOT HAVET

ett fönster

står öppet

mot havet

mot farvatten

fartyg

och fyr

jag öppnar

mitt hjärta

för jesus

för livsglädje

och äventyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/9 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 687 gånger
Publicerad 2017-09-22 13:02



Bookmark and Share


  Marie Å
Kan bara hålla med..... bra skaldat!
2017-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP