Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anar svek i mitt hjärta

Frånvarande närvaro av min ödsliga ensamhet. Vilset på moln jag vandrar, där det förflutna flätas samman med nuet.
Som fräknarna i ditt ansikte, jag räknar stjärnor i natten.
Var är du, när jag önskar du var här, när stjärnfallet jag brukade se i din
ögonspegel inte längre finns.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-22 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande stjärnor blinkar natten
spegeln glimrar i vatten
underbara ord
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP