Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reaktioner skall komma att vara så olika. Ibland kan en göra vilka konster eller försök som helst för att som väcka en möjligt sävlig Monika eller Björn. Medan i andra fall, flugan genast bli viftad bort, envetet och som ilsket.


Dagens tanke 2017 09 22



Ett tecken på karaktär
sägs vara att kunna stå emot
att med handen klia
där det för stunden kliar.

Det måste väl ändå vara annorlunda då
att bita på naglarna,
eftersom en som biter
märker det först då bitandet
redan är ett faktum.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-23 09:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fyndigt skrivet
2017-09-23

  genni VIP
Måste vara en stark karaktär.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP