Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄNGER I LUFTEN

för mycket hänger i luften

jag vill att det ska ta mark

för mycket hänger i luften

för många oskrivna ark

mitt liv baseras på löften

Han som har lovat är sann

de hänger inte i luften

Han gick bland oss som en man

med blodet har Han beseglat

allt det Han lovade mig

Han som har lovat har segrat

och kanske gäller det dig...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/9 2017

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2017-09-23 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP