Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har väl läst boken? Mälarpirater eller Skattkammarön?


Kort och mastigt




En bok utan bredsidor
är väl som ett segelfartyg
utan enarmade banditer,

flaggan Jolly Roger
samt enögda kocken,
matandes kölsvinet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 578 gånger
Publicerad 2017-09-24 02:05



Bookmark and Share


  peter markurth
Mm
2017-09-25

  ULJO
Skriven av den enögda piraten vid ett glas med rom
2017-09-25

  Silverstripe
En poesi som finner sin kurs. Eller kanske ord som slumpvis hissas i stående alternativt lutande master. Kanske ett byte för Piratförlaget?
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP