Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMIT IN FRÅN HAVET

vi hade kommit in från havet

vi hade varit där ett tag

värmen vibrerade  i staden

det var en märklig sommardag

vi hade Andens vind i seglen

förnöjsamhet och himmelsk frid

vi hade kommit in från havet

vi hade nåd att vila vid

 

 

och sen föll höstlöven i staden

en sommar gick som somrar gör

oktober kom förbi i kofta

och med sitt typiska humör

vi fick formera oss till fyrljus

och lysa väg till hemmets strand

vi hade kommit in från havet

nu stod vi bärgade på land

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/9 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2017-09-24 14:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin rytm i text med bunden form. Hoppfull text.
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP