Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skall jag verkligen bry mitt sinne, för om en vän springer ute eller inne, som om knullen skulle betyda mera, om de vore just flera, förekom på tid eller som spårlöst blott försvinne? Läste just texter av en gosse som lagt ut tre texter o jag läste en.


Lustigt hur skönt att vara






Lustigt hur skönt att bara vara
att på möjlig energi väl spara
hur att tänka eller för sig känna
omkring i världen muskler sina spänna
hur att leka tafatt och tittut i sinne bara.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-25 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP