Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt nu


dallrande ekar entouragets pilskhet

willkommen alle!

trånande egon rådgör noga alternativen

vackra ideal göms avsiktligt


tanklösheten oroar


...rejält




Övriga genrer av Mr Denver
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-05-29 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Denver