Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara du




Jag är, långsam.

tills jag inser,

att

du ber mig

smaka dig.


men mina sinnen är utsvultna och jag intar din doft för fort för att registrera.



jag måste,


sakta ner.



Jag måste vara du.




Övriga genrer av Mr Denver
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-23 19:12



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Fin och kul på samma gång har en lite speciell tankegång men fin tongång trotts allt
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Denver