Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp finns även om det ibland är lite.


Oförstörda eldgnistor

jag trodde på att mörkerstormen
med sina ordsegel skulle sluta blåsa.
den försvann inte den blev evig
sedan dess tror jag inte längre
att stormen aldrig kan få liv igen.

jag trodde att den sol som gått ner
skulle gå upp igen och ge tillbaka ljuset.
solen försvagades ljusstyrkan blev
aldrig vad den varit förut.
den soluppgången blev den sista
med tiden blev gryningen bara en
onåbar overklig dröm.

det som fanns plötsligt var det inte
där längre som förut.
det som aldrig förstördes är några
envisa lysande eldgnistor.




Fri vers av Elin E
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-10-02 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E