Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det gått en minut, den väl runnit undan, likt vatten i forsen eller ån, borta och lämnande plats för nya minuter och droppar av vatten att rinna.


Rimmade rader om tider som var




Ibland jag längtar till skrivmaskinens tid
ett rullat arks vita av mer personligt id
om än blyertsens penna o sudd o block
var som ett friserat klipp i en lock
ljudet av känslomässigt klatter o kanske vredets vrid.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-29 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP