Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29 september är kaffe-och världshjärtedagen.

 

 - Gud är solen och planeten resten är bara då tider mäniskornas prosa på vers och bild om hur inbillade de sig livet skulle levas, på bekostnad av de svagas och sjuka ryggrad. 
Religion och regler finns för att folk förslavas genom att "pussa reliker".
 Det är grotesk!
 Jag är ingen medlem i katolik, eller någon annan religion.

Gud är ljuset vatten och luften;

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 13:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns, dessvärre, många trasiga hjärtan i religionens namn!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP