Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAKNA UPP I HIMLEN

jag vill lägga mig och vakna upp i himlen

jag vill somna in i frid och vakna fri

jag kan aldrig smälta in i detta vimmel

världen här kan aldrig bli min melodi

 

genom Jesus har jag skilts från denna världen

och dött bort från livet som jag levde då

nu har livet fått en mening och ett värde

jag är älskad av Den jag förtröstar på

 

jag vill somna in och vakna upp vid havet

det som glittrar och som gnistrar som kristall

jag vill möta Jesus som har återlöst mig

som bevarat mig trots alla mina fall

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-09-30 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP