Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig okända sköna!

 

 

 

har du sett månen

har du

har du sett vintergatan galax-

hoparna

har du sett såg du

ditt eget

glittrande pulserande

stoftmängda

-

inre

 

jag ser dig nu helt

naken

stod du framför mig då

utan vetskap

om att

din inre skönhet var

så bländande

klar

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-01 12:09

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Glittrande, skimrande!
2017-10-01

  i af apa
Vackert i märklig glans...
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP