Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SEXUALISERADE CIVILISATIONENS DYSPLASI

Det civiliserade samhällets normer för sexuella identiteter har vad gäller homosexualitet blivit accepterad som en normal företeelse i den civiliserade världen,från att varit bedömd som både sjuklig och brottslig.

Att homosexualitet inte är en naturlagsenlig drift bedöms ur det faktum att naturen har begåvat kroppens olika organ väl anpassade efter deras naturliga behov,varvid homosexualiteten är onaturlig.

Det skulle inte förvåna om pedofili blir en sexuellt accepterad böjelse därtill,vilket medför att barndomen dör ut genom att den naturliga utvecklingen av den sexuella instinkten väcks i förtid hos barn.

Det är ingen konst vara som en människa,det är bara vara naturlig,men med den risken föreliggande av att bli ett djur.

Men djur är normala i motsats till människan för de håller sig till vad som är naturligt medan människan hela tiden fjärmar sig ifrån denna och därför får de monster hon förtjänar.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-02 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP