Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig nu

 

 

 

kom inte gå

gå bort gå bort gå bort

jag vill inte

ha dig

kom tillbaka

lämna mig inte lämna

mig nu

 

håll dig på avstånd

kom inte för

nära

jag skriker snart

skriker

du gör mig bara illa

kom närmare

kom nu

 

kom inte gå

gå bort gå bort gå bort

jag vill inte

ha dig

kom tillbaka

lämna mig inte lämna

mig nu

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-02 09:08

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så motsägande kan känslorna vara.
2017-10-02

  Den skrivande tysta
Snyggt!
2017-10-02

  Solstrale VIP
Motstridigt och äkta!
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP