Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken är en Vedisk term och syftar inte på färgen med samma namn


Lila

Oändligt med valmöjligheter
Men ändå inga motsatser

En bottenlös ocean
Horisontlös himmel

En resa utan början eller slut
En destination som ändå lockar

En Lek utan några regler
Men alla samsas ändå

En vidunderlig historia
Din egen hjältesaga

Det totala löftet
kommer infrias
Vid Tidens slut

Och det kan Vara Nu
Om Du Väljer det så

Ty så Är Sanningen
Berättas och lyssnas
Av Dig, till Dig, igenom Dig




Fri vers av Danser
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-02 15:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad bra! Intressant och utvecklande...
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Danser
Danser