Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte hon?

 

 

 

är det inte hon?

nej

det var inte dig jag menade alls

jag bara frågar

därför att

det var

hon

-

inte nu längre bland oss

oss oss

borta är hon bara försvann långt bortom

Andromedas virvlande

stjärndimmor

därute

 

och har jag

tappat min transponderflex

har jag

redan förlorat hennes

replikator

 

är det inte hon?

nej

hennes hud var djupt azurblå

hennes ögon

skiftade

cyan

 

hon var sunnanvind

hon var daggen över mossen en

tidig morgon

 

hennes sång

var ett svalkande sommarregn

hon var purpur

och

diamant

 

hon var himlen hon

var allt

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-02 22:30

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Saknad är hon.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP