Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UFON SOM FLÖG VILSE OCH FASTNADE I EN LABYRINT OCH TRIANGEL

Charles Berlitz 1914-2003 amerikansk
lingvist och författare blev kändis
över en natt,
efter att han genom sitt författarskap
korsat Bermudatriangeln
kors och tvärs i sin bok
"The Bermuda triangle"
men de enda bevisliga fakta
om utomjordiska liv,
är att boken existerar,
dock utan substantiellt bevismaterial
och ännu har mänskligheten inte kunnat
enas om vilken av dom som har flest fel
eller flest rätt : Däniken eller Berlitz,
varav den ene blev vilse och fastnade
i en labyrint och den andre i en triangel.

Man bör nog vara ett UFO själv
för att finna ett UFO.

Ingår som nr 139 i " Litterära brottstycken"




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-03 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP