Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte jag, det är du. Fast inte som du tror.

Det är en dålig idé.
Jag är en dålig idé.
för dig.

Ibland känns det som jag sitter och tittar på när du kastar dig ner för en backe i en kundvagn.
Typ backen vid trekanten där man antingen hamnar ute i gatan eller nere i sjön.
Jag vill inte att du ska göra dig illa.
Jag vill inte att jag ska göra dig illa.

Jag har alltid tyckt att folk som tycker att de inte "förtjänar" kärlek är så töntiga.
Ingen förtjänar kärlek. Man bara tar vad man kan få.
Fast du förtjänar kärlek.
Det är skillnaden.

Det är inte jag som inte förtjänar dig, det är du som förtjänar mer än mig.




Övriga genrer av pyre
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-04 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre