Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BLIR TRIST

Det blir trist när alla självutnämnda experter ska skriva om vad poesi är och vad det inte är.

Alltsammans får nästan ett slags akademisk prägel. Det individuella ska slipas ned . Typiskt Sverige. Konformismen ska triumfera. Alla måste skriva i enlighet med en mall som något slags poestisk elit har dragit upp riktlinjerna för.

Det där är ju skevt så att det förslår. Vad är det som säger att just din/er variant är den rätta? Och finns det överhuvudtaget rätt och fel? Själv vägrar jag att i fortsättningen läsa de inlägg där man vill framhålla någon form av poesins motsvarighet till nürnberglagarna.

 

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2017




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2017-10-06 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP