Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen sjunger

 

 

 

när

 

hur

 

vindarna blåste vindens barnsliga barn

 

fjärran

 

ytterligare bevisen dog

 

dekadens

somliga har det då alldeles svindyra strandtomter

med bayliner vid bryggan

 

nära

 

borta nu

 

på flyktingförläggningen

råder

 

missmod tankeflykt läsa

quran sutra

ramadan

 

kontroll kontroll kontroll

intolerans

 

califatet kommer

 

redan

 

men nordea

 

björn wahlroos björn wahlroos jörn donner

domnar nej

björn wahlroos han

rullar

 

miljarder sedelrullar knullar

klackarna i

taket

 

mera bottom

 

brottom

 

fattighjonen i telefonen

 

på bänkarna

i centralen tigga fyrka digga

tjacket

 

tjack tjack

tjacktjacktjack tjacket

tjack

 

tjacktjacktjack

tjack

 

slussen

stadsgårdsterminalen

gabriella mariella

juo nyt

jo saatana perkele

mun

marinella

 

kungen

 

kronprinsessan victoria

sessan slottet

prinsen

 

lantmätare k anlände idag

till slottet

 

ingen presskonferens hålles

 

tage erlander

med

folkhemsromantiken under

antiken

 

vem mördade olof palme

 

början till

 

slutet?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-07 05:37

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  i af apa
Kungar sjunger oftast falskt- just därför började poeten sin bana ...
2017-10-09

  Anya VIP
En djup bild av Stockholm. Stark och välskriven.
2017-10-08

    ej medlem längre
Orden föder både tankar och bilder i mitt inre.
2017-10-07

    Lars J
Stark, tilltalande och med allvarligt budskap som låter läsaren/tolkaren måla upp sena egna bilder inom sig och de var inte vackra för mig denna gång.
2017-10-07

    Sefarge VIP
Undrande poem
Som frågande
Rullar ut från
Ankdammarna
Med dået o nuet
Inlindat i varandra
Bra lite annorlunda
Skrivgrepp "än vanligt"
Topp!
:}


2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP