Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De va då själva fan att Svejijes jadio inte kan anställa folk som kan tala jent.


NYHETSUPPLÄSARRRRE L.TALLRRRRRROTH P 1

Nyheterna började domineras av uttalade rrrrrfrrrrrrrr sedan Tallrrrrrrrrroth tilltrrrrrräde tjänsten.

Ett förslag på talpedagogisk behandling har av både lyssnare som kollegor yttrats för att ställa in jämvikten och balansen i uttalet av vokalerna.

Lyssnarna vill hellre höra en balanserad framtoning utan skorrrrrande rrrrrrrr som stör nyhetsförmedlingen ungefär som stammningens återupprepande hjärntvätt eller en rappande apas entoniga tjatter.

Ofta handlar det om ett slags tungspelssyndrom där tungspetsen fastnar i övergommen vilket bildar ett över förtydligande överdrivet betonat Rrrrrrrrrrrrrrrrrrtrrrrrrrrrtrrrrrrtrrrrrtrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

*

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 670 gånger
Publicerad 2017-10-09 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP