Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patiri

 

 

 

Lidande - fysiskt eller själsligt (som kronisk smärta, utanförskap, mobbning sorg mm) är som också poeten (sufimystikern) RUMI betraktade det, en guide från ovan sänd till oss för att leda oss på livets väg mot andlig mognad! Vi borde känna djup tacksamhet när vi drabbas av smärtan – Men jag vet hur alla andliga principer glöms bort när det gör så förbannat Ont! Jag hoppas att du som lider förstår att också jag känner din smärta inom mig och ber ständigt tysta böner för din själ.

 

Bara vackra Ord igen” - Säger du kanske tyst eller skriver i din kommentar. . . Om du bara visste hur djupt sådana reaktioner sårar?

 

Lokaha Samastaha Suhkino Bhavantu” (må ditt liv vara lyckligt, fridfullt och starkt)

https://youtu.be/_2y9ABZD5EM

 

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-09 17:22

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Så Sant Bibbi !
2017-10-10

  Bibbi VIP
Guds vilja är enligt brevet till Galaterna 6:2 att vi ska bära varandras bördor. Gör vi det kan vi lindra andras smärta och inge nytt mod.
Jag har genom livet också förstått att lidandet kan vara Guds famntag och för oss närmare Gud dit där Han i sin kärlek vill ha oss.
Job talar om att vi lär oss bedja genom smärta och nöd.
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP