Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARANOID POLISANMÄLAN

Polis : Vad gäller saken ?

- Jag ämnar göra en formell polisanmälan.

Polis: Vilket brott ?

- Olaga förföljelse.

Polis : Vilken etnisk folkgrupp avses ?

- Svensk,Europe !

Polis : Ja,men vilken ras ?

- Homo sapiens !

Polis : Men ni måste tillhöra  någon enskild speciellt utsatt folkgrupp som pg av kön,ras,religion eller sexuell läggning är utsatt för förföljelse enl Fn deklarationen.

- jag tillhör ingen folkgrupp eller religion och är heterosexuell man,jag är bara förföljd på olaga grunder som "enskild individ" jag är individualist och inte lika lite värd som andra utan lite mera värd i värde beräkningens olikas värdeschablon.

Polis : Det står det inget om i deklarationen om de mänskliga rättigheterna och jag betonar....ni måste tillhöra....

- Jag ääääär föööööööörfööööööljd ! har ni svårt för att fatta ? att jag äääär fööööööööörfööööööljd....

Polis : Vakt ! lås in den här paranoida gaphalsen för vidare transport till psyket.

 -Jag är föööörföööööljd av pooooliseeen ! och det finns bara en ras "Homo sapiens" som jag tillhör som är förföööööljd av poooolissseeeeeeen som är rasister å ja ska ställa er inför Europadomstolen.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-09 18:27



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Men jag håller med polisen, stackars är den människa efterbliven eller nykomlingen och fattar ingenting. Det är invasion introverta arter som ingen politiker vill acceptera.
Men vi förbereder sakta men säker för krig! Just nu Ryssland passerade efter förföljde i månader NATO baser i svarta havet och nu besegrade NATO röda linjen som ingen tveka om det det blir konflikt på order av militär överste. Sverige bildar nu delegation för intgration. dvs vi vill soldater!
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP