Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturalismens gröna nejder


din utstrålning har i mitt sinne fastnat
tillsammans med ditt så fagra yttre
speglandes ditt ännu skönare inre

stämningsfullhet

hägransfyllda ögon
ett leende utav gudomlig art
läppar så frestande i rödhudlig ton
ej behövdes där något smink eller vin

natural born beauty

dag som natt, vill jag dig åse
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-10-13 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönhet i betraktarens ögon. Vilken hyllning.
2017-11-10

  Blått Norrsken VIP
Denna diktande stil av passion och kärlek passar dig väldigt bra. Här lyser du som poet. Vackert !!!
2017-10-15

  RitaBrunner
Vacker kärlekspoesi till en utvald, naturlig kvinna!

2017-10-14

  Night Soul Woman
Att uppleva en person som så är en magisk upplevelse som man vill gärna återskapa. Du fångar stundens magi så bra!
2017-10-14

  överlevaren VIP
Ljuvlig läsning!
2017-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar hyllning till en älskad kvinna.
2017-10-13

  lodjuret/seglare VIP
Har inga väninnor som ser sig själva som 'fagra gudinnor', mående önskan och andemeningen kan ju vara fin för det. 'Ser du flickan där, någon håller henne säkert kär, som solens vandring över himlens valv, under bara fötter golv väl skalv, blott gick hon i högst egen sfär'.
2017-10-13

  aol
Underbart just som en dröm en längtan ska kännas i hjärtat till detta underbara väsen,
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP