Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en rimlig text av fru Nilson. Kommenterade texten på detta vis. Rim bara, utan drag av vare sig novell, notställ eller Sigmund Åströms kapell. Du vet det där som liknar en enda stor grön pressening över målad båt o nedlagd mast.


Kritik på en text (1633) rim




Låter som en sommardag
lagom varm och till behag
högst berömvärt litterär
utan ovanligt vanliga besvär
dock i högsätet med personliga drag.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-13 12:25



Bookmark and Share


  ULJO
En kritiker text som lika gärna kunnat vara en limerick.
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP