Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går till Black Door!

 

 

 

masa Villeneuve

tog en till joint ur sin

plåtask

tände den och

fick bladan att brinna jämt

det var då

den fjärde på timman

men

 

vi tjattrade benzo

och om

koks var den ultimata drogen?

i ruttopuisto

på en sliten grön bänk

vilken årgång?

 

jag fråga om

han hade någe fyrkka

fast jag visste

ju svaret

 

ett gäng russar

kom pladdrande förbi

den söta

berusande lukten av paki

vällde över oss

-

men masa var cool

fråg int na

dom har tatskoja”

tecknade han med handen

vi satt zen tysta

en stund

 

tills

jag föreslog då helt

spontant

-

vi går till Black Door

på bärs!

 

(*)

Här förekommer en del finlänsk gatuslang. Men man kan lätt gissa sig till innebörden.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-13 21:02

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - det var på den tiden man var med i losergänget och egentligen? - Var det en gnutta spännande ändå? Eller var det mest smussel, hangover, lågvatten och mycket skit?
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP