Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den brinnande rösten

 

 

 

ta av dig skorna

beträd ej mattan med oheliga syften

sade mig rösten

ur den flammande lågan

som brände utan

att

förbränna

 

men det var hennes röst

 

och jag

började sakta spinna motsols

runt min vänstra

axel

 

men antijaget spann

medsols

och

mycket snabbare

runt mig

runt

runt runt runt runt runt

som en vessla

sputnik

 

jag drogs närmare lågan

henne

-

tog eld och började

pulserande

jaget

 

brinna brinnande het brinna

 

antijaget

vibrerade våldsamt slets mellan

två kraftfält

 

för att till sist implodera in

till antimateria

universa

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-14 05:47

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
som en laddning krut. vem vet när den briserar
2017-10-16

  Anya VIP
Snygg rörelse i denna. Jag känner det psykiska spinnet när jag läser...jaa ibland snurrar världen.
2017-10-14

  i af apa
MAGISKA trick- ej ofarligt! Intressant formerat...
2017-10-14

    ej medlem längre
Tack för en spännande läsupplevelse.
2017-10-14

    ej medlem längre
En suggestiv rymdresa men ändå så nära att rösten hörs. Ett i alltet. Riktigt fint så!
2017-10-14

  Den skrivande tysta
Vackert. Drömskt men ändå bildligt. Man känner värmen, kärlekslågan.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP