Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CYBERDIKTATUR OCH CYBERFÄNGELSE

Statens datoriserade insyn och identifiering av medborgarna,sker genom varje persons aktivitet på nätet,som blivit ett framgångsrikt fångstnät för politiker och poliser,där integriteten går förlorad och Fn-deklarationen om de mänskliga rättigheterna avskalas i kampen mot It-brottsligheten,där Ip- nr blivit ett ID och DNA nummer.

Alltfler länder ansluter sig till Japans,Kinas,Sovjets och Irans cybersuveränitet där individens politiska och religiösa ideologi spåras på nätet likasom hennes sexuella intressen,där hon registreras i hemliga register.

Den mänskliga intelligensen har låst in sig själv i ett cyberfängelses cyberdiktatur,där koden gått i baklås och ingen finns som kan öppna från utsidan eftersom alla är inneslutna i dess nät och det ger både Gud och Allah blanka fan i.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-14 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP