Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden vilar stilla

Det börjar bli fruset
Köldens andedräkt bedövar
och söver
och orden vilar stilla.




Prosa av Feminaz
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-14 14:43



Bookmark and Share


  aol
Gillas, just som det kan kännas,
2017-11-25

  Valter Örn VIP
ja man blir lätt förstummad av kylans andedräkt och andemening
2017-10-15

  McLashlan
Vackra rader. Räcker gott så!
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz