Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When shall I be free?

 

 

 

 

fåglarna återvände

nu ditlockade av blodlukten

asfalten färgades

mörkröd

 

den huvudlösa fortsatte

några steg

till

blev sedan till ett

med gatan

 

When shall I be free? (*)
When I shall cease to be no more I
but we
In perfect harmony

 

vad gjorde du med min quran

guran

du stal den du visst

gjorde du det

min quran

guran

 

ni kan inte natta här

i min

trappuppgång

det förstår

ni väl?

 

skriken skriken skriken

de tysta skriken

tystnade

döda

 

When shall I be free?
When I shall cease to be no more I
but we
In perfect harmony

 

vem är jag

och

var är jag egentligen nu

svara mig någon

vem är du

 

vem vem vem vem

av oss är

jaget

 

jag vill ha svaret i morgon

min dyra skatt

godnatt

 

(*)

Lyriken från Shpongles låt "When Shall I Be Free?" 2005 a.d

 




Fri vers av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-15 17:42

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text med längtan som griper tag.
2017-10-16

    ej medlem längre
Skickligt vävs låten in i din text. Längtan efter frihet på många olika plan är så totalt grundläggande.
2017-10-16

  Marja-Liisa Koski VIP
Death is the dividing line. That's all man knows with certainty. The rest are hypotheses despite our desire to ensure continued existence.
ML
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP