Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara om ändå

Om det där fröet Du sådde ändå slagit rot
Och den Älskade ändå hört varenda not

Om Dina uppsåt aldrig fallit in i glömskan
Och Livet självt böjde Sig för Din önskan

Om vingarna kliade ändå ut i sina spetsar
Och De av design osynliga i Kärlek hetsar

Om Vår skönhet var en oerhörd tilldragelse
Och många kommit för att ge sin Välsignelse

Om Du Min Vän var mäktigare än Du vågar Tro
Och Jag Är den som med orden bereder Vår bro

Så Vi kan mötas i den Gudomliga trädgårdens paradis
Där härlighetens fåglar sjunger på sitt eget speciella Vis

Ja, i så fall, är det som är sagt sedan begynnelsen fortfarande Sant




Fri vers av Danser
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-16 11:17



Bookmark and Share


  Danser
Ibland så lägger programvaran till frågetecken på eget bevåg! Vafalls?
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Danser
Danser