Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teorin om allting

 

 

 

Varje punkt i universum är kopplad till varje annan punkt. Att vara kopplad innebär att kommunicera på en nivå var man kan höra, känna en persons närvaro också fysiskt åtskilda. Universum är ett energetiskt tillstånd som skapar en materiell värld med biologiskt liv. Men allt är sammanknutet till en enhetlig väv bestående av trådar. Förstår du modellen? - Det är du. . Det är jag. .Det är vi tillsammans som en obruten Helhet!

*

Den tomma rymden (vakuum) är aldrig tom. Ens om man lyckats avlägsna varje spår av minsta proton är tomrummet fyllt med en enorm energipotential för Gud skapade världen ur intet! - (Förlåt mig alla ni som är allergiska mot begreppet Gud) – I framtiden kommer de människor som överlevt den av profeter och siare sedan tusentals år i visioner sedda apokalypsen, inte längre använda sig av vare sig fossila bränslen eller kärnfission. De utvinner all behövlig energi ur (vakuum) den tomma rymden.

*

Rumtiden på kvantumnivå pendlar (växlar) med intensiv energi full av dynamiska energi-komponenter.” (Kvantmekanik) Citerar här den självständiga kosmologen Nassim Haramein !

 

Är det här ens poesi?

Universum ÄR poesi och musik

Du och jag är poeter och musiker Vi

ÄR Universum

innanför!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-18 14:16

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
suggestiv text, mycket, svag för sånt här... bravissimo!
2017-10-19

  alicja lappalainen VIP
kvantmkaniken förlorar människan på vägen till sin sanning. Hon försvinner i sin form som Guds skapelse istället för information och tolkning i den epistemologiska processen.

Så skulle säga en katolsk präst och om han har rätt då vet jag inte.
2017-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa sakta med tankens klarhet!
Texten på bilden förstärker läsupplevelsen.
2017-10-18

    ej medlem längre
Det finns musik, poesi och skönhet i allt liv! En högst tankeväckande text!
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP