Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer för att ta, men aldrig för att stanna


han inte bara tog
han gav också
och det var lika självklart för honom att ge
som det var för dig att låta bli
visserligen var han inte lika rolig
inte lika skön
inte lika vacker
nej, det var aldrig som med dig
men det fanns något kvar när han gick
du går hela tiden
för att komma åter
för att ta
för att älskas av mig
och jag låter dig älskas
för jag kan absolut inte
hejda mig




Övriga genrer av malin.
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-05-30 00:42



Bookmark and Share


    Duff
Hej, äkta känslor du diktar!

Gillar rytmen i orden och orden i rytmen!

Hälsn
Duff
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.