Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKSKÄND KRIMINOLOG OCH FÖRFATTARE HÄKTAD FÖR MORD

Reporter: Varför är Leif GW Persson häktad ?

Polisen : På sannolika skäl misstänkt för anstiftan och stämpling till mord.

Reporter: Grundat på vad ?

Polisen : I hans senaste kriminalroman beskriver han själv utförligt in i minsta detalj hur vårt senaste mord gått till och ingen annan än mördaren själv kan äga en sådan kännedom.

Reporter: Men har ni någon teknisk bevisning ?

Polisen : Hans senaste bok samt att han har en orange mössa som hans mor stickat åt honom.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 733 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-19 13:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hur är med sexuell apetit, han var mästare på liga med unga polis kollegerna, men till fruga gick han med rosor, den här är än riktig rolig kille i amerikans Orange TV mössa vill jag se honom.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP