Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partiledardebatten i TV

Man ser med förundran på
där alla stå
i en ring
för att debatera allehanda ting

Ingen lyssnar på vad den andre vill göra
man vill bara sig själv höra
tänk om vi alla vore som de
och struntade i att lyssna och se

Jag ger mer miljarder än dej
det ger mer röster åt mej
fasten jag vet att några miljarder hit eller
dit inte hjälper ett skit

Vad var det den andre sa
oj det var ju nästan samma som ja
det var inte bra
det är jag som vill rösterna ha

Ingen vill i problemen vill ta
man skickar bara miljarderna
köerna blir längre ändå
det är inget man kan rå på
åtminstone verkar det så

Det är politikerna som problemet är
dom är nästan lika som bär
dom har ställt sig i PK ismens skara
så här måste alla vara

Dom har själva skapat problemen
och sitter själva på grenen
och vill inte såga den av
för då går dom själva i kvav

Vad skall vi göra
åt denna sagolika röra
politikerna har inget vettigt svar
dom har själva skapat problemen vi har

Nä ut med dom alla
ropen skalla
vi behöver nya friska tag
av ett helt annat slag




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-19 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra formulerat
och rimmat !
2017-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2017-10-19

  Jan Johansson
Klockrent
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP