Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”äntligen hemma”

 

Jag var kund på ”äntligen hemma” fick tidning och en rödvinkasse av tyg med skissades vita blommor det var länge sedan 8-10 år i tiden.

Och jag har tittat på många program från mina grannar tv 4.det var väldig bra.

Jag lade inte märke tills idag när handlade och kassörska började styra på min kasse och små skratta.

Där jag hade plånboken. Jag trodde hon ler åt mitt töntiga gömställe när hon läser med hög röst på min påse ”Äntligen Hemma”, då uppfarande jag den hela med desamma, medan Martin Timell tittade från tidning på första sida hörna på oss.

Jag var riktig inkapslat eftersom när kom in i ICA affären en lite flicka kanske på 5-6 år gammal sate där på trappa och stirrade på bilder, och slog med näven på fönster i affärstidning affisch.

Jag försökte se vad det var för bild men hon täckte det med ryggtavla. Då jag gick in affärer utan att tänka på det. när kommer ut en vuxen kvinna sate där besvärat med flicka på trappa och försökte förklara till flicka ska skynda hem. Men, envis hon vile mamma läsa och berätta texten för henne om den manen hon hört. På lekis.

Hon vile ha honom bort. hon hatade honom kommenterade att hon ska bli lesbisk när blir stor, och hon hatar män!

 

  • Jag vet inte hur man pratar med barn men det är vuxen misslyckande yrkes jargon tillämpas på bygge plattform kulturel betygat i andra länder som Rumänien till exempel. Det är bara välja själspatet. och inte gå i tvätt-bada pojkar med flickor tillsammans.Och utan rättegång då häxjakt bör vara avslutad och inte påverka barnens bilder av män. För att ingenstans i världen finns bättre män och gentlemän som svenska män.Det är alldeles för amerikanskt fnask still och barock!
  • https://www.expressen.se/nyheter/fortal-i-sociala-medier-det-har-sager-lagen-/
  • Men nu med start av en amerikans bloggare ska vi gå till att klandra på våra svenska män? medan svenska tjejer tar sig med liksom snikarens verktyg amerikanska sex leksaker hela låda själva.
  • Om det har gått 8 år utan någon bryr sig om företag policy och den drabbad tjej fick mellan 2-3 tusen i månadslön höjd för besväret, verkligen många kvinnor hade önskat sig drabbas av incidenten!
  • Barnen får inte få delta i Martin Timmell jamaikansk vulva massage. i badtunna. av misstag, och som han har sina verktygs låda fyllda med snickare grejer leksaker inte mycket tänker han vad ska hamra och spika. Och som sällskapet var onyktert? inte mycket respekt för den typ av händelse. Det låter som det regnar. I alla storstad bubbelpool händer så...
  • https://elisabethoglund.se/blogg/idag-ar-jag-sveriges-mest-hatade-kvinna-pa-sociala-medier/



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2017-10-20 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP