Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en lustigt text av trolltripptrapp truls. Kommenterade med en smasch på grus utanför tävling. Påminner om en limerick, men som rimmat trick, låter sig skrivas på ett kick.


Kritik på en text (1636) lätt ojämnt trimmat





Märkligt klingar bokstavligt toner
likt musikaliska övningar för miljoner
ikväll hörs klinga i Dalarna
som kanske annars i salarna
likt smarta o högljudda 'megafoner'.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-10-21 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP