Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET INTELLEKTUELLAS PIONJÄRER

Det finns "fixstjärnor" i världslitteraturens universum,som till synes aldrig slocknar pg av deras respektive pionjärandas genererande upptäckter som utvidgat litteraturens universum,likt en Einstein tillfört vetenskapens.

Det ironiska är bara det att innan alla dessa upptäckter av nyskapelsens pionjärer,fanns allt innan någon blev medveten om det,eftersom hjärnan ofta vet mer än man är medveten om.

Hur många gånger har inte den eftertänksamme tänkt att :"tänk att jag inte visste tidigare att jag redan vetat om detta"

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-22 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP