Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avseende utgivningen av "Giftas"


NU SMÄLLA DET IGEN ! REDAKTÖR BONNIER.

Bonnier : Har Strindberg redan
klart manuskriptet
han lovat ska komma
denna månad ?
de var raskt och flinkt.

-Nu smälla de snart !
efter den kommit på
bokmanglarnes diskar,
nu ska de få se på fan !

Bonniers: Så ! det röra sig
om stridsskrift igen ?

När man rör vid nitroglycerin
och leka med eld vid stubin
och krutkagge,
ja ! då för djefvulen få de
stå sitt kast,de djeflarna !

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP