Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att jag ibland känner mig fascinerad av de mest enkla och simpla ting. Det har ofta sin ologiska förklaring. Har aldrig besökt operan särskilt ofta. Men det finns ju skivor. Det finns även hörsel, syn och små ankor, i tidningen.


Något litet om barn och deras logik





Barn har ofta de mest underbara
och opraktiska lösningar
på det mesta.

Att det inte gör något att de är just det.
Beror mest på att bara höra
ett barn utveckla sin tankegång.

Det slår ofta
vilken 'helkväll' som helst
på kungliga operan.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-22 22:37



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:) det var länge sedan jag hörde barn, men jag mins hur det var
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP