Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#MeToo-Nöje & kultur.

 

*Jag tror på kvinnor som berättar #metoo, för att det här var så tabubelagd.

Nu när jag börja vänja mig med berättelser  vill uppmuntra svenska kvinnor lätta på trycket och gå med en säkert digitaliserad länk som tillhör Nordiska Museet/Sverige.

Allt det för att apar och andra internet berättelser kommer att manipuleras fel och destruktiv då kommer att behöva raderas och blockeras. För rikes säkerhet.

Men om du som offer har identifierat dig med ett rikes muséum har alla skydd och respekt och inbördes smärta har börjat leka.

 

Jag tillhör kvinnorna som ej har blivit sexuell trakasserad och har gott både restaurang & hotell utbildning och jobbar så länge mina krafter orkar.

Men det berör på jag har haft väldig annorlunda uppväxt då jag lärde mig undvika apropå som: Hej hur har du med kärleken? Om jag själv inte var intresserad!

Stå på tjejer men lite med ansvar för rikesäkerhet och era själva för att andra kultur bara väntar på att ha facit i hand föreläsa  och stena svenska kvinnor hemm till er adress under handikapp & ålderdomshems tjänster paraply så ni kan få besök på bara 14 dagar upp till 26 besökare vilja hjälpa under kjol och stav kaffekana.

Jag hoppas social minister jag röstade på som min favorit politiker anser hur farlig lever man i Sverige och nästa år  i Mars månad när alla emigranter måste lämna sina 2 årskontrakt sina adresser. Det kan bli väldig farlig i Sverige med alla dessa icke orienterade nya främmande kultur.

Sparkapital och boende i kommuner utan allternativ beredskap!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-25 10:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja ja tycker de ska skriva, det är väl bra att de tar bort locket från kastrullen så det förhoppningsvis blir en förändring,
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP